söndag 12 juli 2009

Aprilsockor och bilder


Aprilsockorna är äntligen klara! Nu är det bara att köra igång med nummer två i majparet!

Här kommer bilderna som skulle varit med i föregående inlägg:



Sambosockarna!



Födelsedagsgarn!



Coquette Lace tube top som är allt annat än slankande. Huh!

Utöver detta har jag också hunnit färdigställa mina Kai-mei samt blockat vårsjalen:



torsdag 9 juli 2009

Resultat juni!

Juni månads två projekt är klara! Det ena är sambosockarna (äntligen!) som sambon ska få i födelsedagspresent (i mitten av juli, men ändå!). Det andra är en top från Fitted Knits: "Coquette lace tube top". Tyvärr finns det ännu inga bilder, eftersom min nya kamera saknar en sån där söt sladd som för över bilder från kameran till datorn och det funkar naturligtvis inte med den gamla!

Jag har varit i Stockholm i veckan och under den långa bilresan hem lyckades jag sticka tre repetitioner "blossom chart" på min Laminaria som aldrig blir klar. Jag passade även på att köpa lite garn när jag var i huvudstaden. Hos Wincentgarner fyndade jag några nystan cashcotton till reapris. Det blev också en härva Malabrigo Lace hos Marias garn (inte till reapris, hu!). Jag fick minsann lite garn på födelsedagen också. För första gången faktiskt! Fleece Artist suri blue i favoritfärgen Periwinkle och två härvor i en ny bekantskap Sangria. En härva Colinette Jitterbug i Elephant´s Dream fanns också med. Det var sambon som ansträngt sig lite extra. Och så hade föräldrarna ju slagit på stort med ovan nämnda kamera, som ju tyvärr inte är klar att använda riktigt än.

Nu under semestern hoppas jag kunna färdigställa några fler projekt än jag vanligtvis gör. Det finns sannerligen en rik källa att ösa ur!