lördag 30 maj 2009

Hurra!



Jag lyckades! Har precis avslutat det andra projektet för maj månad. Det gick trots att jag legat lågt med stickningen på senaste tiden. Benvärmarna är väl lite av ett fuskprojekt med tanke på att de är stickade i Eskimo, men, men... Sambon är hemma (och kameran med) så nu kommer bilder på sjalen också:


Kanske kommer jag att jobba lite extra med Thermal framöver. Jag vågar inte säga att den kommer att bli ett av de färdiga juniprojekten. Det vore lite väl vågat. Men kanske, kanske att den kan bli klar någon gång i sommar. Jag har stickat lite på knästrumporna också (eller i alla fall den första). Garnet är underbart och så är det ju färgen!


onsdag 20 maj 2009

Första majprojektet klart!

Kom precis hem från stickkväll hos Fröken Garn. Jag fick med mig två nystan Araucania Ranco i en härlig blågrön färg. De ska bli knästrumpor har jag tänkt. Thermal fick inte följa med i kväll till mångas förvåning. I helgen gjorde jag färdigt mitt första projekt för maj månad (än finns det hopp). Det är en vårsjal i Fleece Artist merino 2/6. Kanten var väldigt dryg att göra, men jag gav mig inte. Det tog hela söndagen. Någon bild blir det inte då sambon haft fräckheten att dra till Sarajevo och ta kameran med sig.

lördag 2 maj 2009

Goda nyheter och dåliga

Jag misslyckades! April månad är slut utan några avslutade projekt. Däremot har jag flera projekt som nästan är färdiga, så förhoppningsvis lyckas jag nå målet nästa månad! Trots fiaskot har jag redan ett nytt projekt i tankarna, nämligen sockklubbens majprojekt "Lakeside". Jag har länge velat sticka knästrumpor, men det har inte blivit av. Funderar på att sticka dem i Araucania Ranco i en superfin blågrön färg. En glad (och lite läskig) nyhet är att det numera finns söta och trevliga människor som läst min blogg!!! Och skrivit kommentarer! Tack! En annan kul grej var att när jag satt i parken och stickade på mina Diagonal Lace Socks kom det fram ett par och frågade om min stickning. Att de trodde att det var en vante jag höll på med gjorde inte så mycket!